HSO Schoonmaakservice biedt zeehonden de helpende hand

Nieuws

Nieuws

Wat zijn wij toch blij met onze vaste sponsors, waar wij altijd op mogen rekenen in tijden van nood. Sinds een paar jaar adopteert HSO Schoonmaakservice zeehonden. Inmiddels is de 11e adoptie een feit! Elke keer als een zeehond wordt vrijgelaten, is het weer een feest voor de medewerkers van HSO die dat mogen meemaken. HSO heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en dat is duidelijk te merken. Want HSO helpt niet alleen met adopties, maar zorgt ook letterlijk voor de helpende hand. Juist in de drukste tijden die de Zeehondencrèche ooit gekend heeft, hielp HSO ons met zeer ervaren schoonmakers. Vol enthousiasme pakten deze medewerkers hun koffer om een paar weken in Pieterburen de zeehondenverblijven te schrobben en te boenen. Daarnaast hebben wij ook nog prachtig meubilair van HSO gekregen voor ons kantoor. Kortom: een bedrijf met hart voor de zeehond. En daar zijn wij bijzonder dankbaar voor!