Schoonmaakcontract Sportplaza en HSO Schoonmaakservice

Foto ondertekening SKWA

In aansluiting op een eerdere ondertekening van een intentie verklaring, is afgelopen woensdag 5 februari jl., het contract ondertekend voor het uitvoeren van de schoonmaak en aanvullende facilitaire diensten tussen Sportfondsen/Sportplaza Haarlemmermeer en De Haan Facilitaire Dienstengroep.

De opdracht omvat de schoonmaak van het hagelnieuwe en prestigieuze sportcomplex Koning Willem Alexander, bestaande uit 3 zwembaden, een gezins recreatiebad, een sporthal van 1700 m2 en een turnhal.
Tevens omvat de opdracht de schoonmaak van de horeca, het sauna complex, de fysio afdeling en de turnvereniging Pax.
Separaat daar aan worden er 14 sportzalen schoon gehouden van in totaal 4.300 m2
Naast de schoonmaak o.b.v. 7 dagen per week zal de dienstverlening in hoge mate gekarakteriseerd worden door Hospitality.

Op de foto van links naar rechts;
Rens Sakko (Operationeel manager, De Haan facilitaire Dienstengroep) Sabine Slot (Bedrijfsbureau, De Haan facilitaire Dienstengroep) John de Haan (Algemeen directeur, De Haan facilitaire Dienstengroep) Sebo Luursema (Statutair directeur, Sportfondsen Koning Willem Alexander bv) Eugene van Loon (Operationeel directeur, Sportfondsen Koning Willem Alexander bv) en Arjan Draaisma (Algemeen directeur, Sportplaza/Sportfondsen Haarlemmermeer