John de Haan

John de Haan, algemeen directeur van de Haan Facilitaire Dienstengroep heeft ruim 43 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening. In 1976 gestart als zelfstandig ondernemer en, na de toen nog verplichte dienstplicht, zijn carrière voortgezet als bedrijfsleider binnen een specialistisch gevelonderhoudsbedrijf en vervolgens 10 jaar als eindverantwoordelijke voor de operationele gang van zaken bij een schoonmaakbedrijf.

De Haan Facilitaire Dienstengroep

De Haan Facilitaire Dienstengroep bestaat uit 3 werkmaatschappijen die elk een of meerdere specialismen hebben op het gebied van schoonmaak en facilitaire dienstverlening.

De organisatie kenmerkt zich door een hechte band tussen management en uitvoerende medewerkers. Naast de directe operationele aansturing per werkmaatschappij, wordt de gehele groep aangestuurd vanuit  één management team waarin ook de
directeur eigenaar participeert.

Dit resulteert in een eenduidige en herkenbare bedrijfsvoering waarbij de klant de beschikking heeft over meerdere (gespecialiseerde) dienstverleningen terwijl hij/zij slechts één aanspreekpunt heeft.

Centraal staat dan ook de factor mens. Door medewerkers te voorzien van een vakopleiding en een volledige baan, creëren wij een stabiele personeel poule met doorgroei mogelijkheden en die zorg draagt voor de continuïteit van de organisatie.

Onze organisatie kan zich beroepen op ruim 43 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening. Ons klantenbestand kenmerkt zich door langdurige samenwerkingen, gebaseerd op vertrouwen, partnership en een uitstekende relatie.

Door de diverse specialismen die de branche kent binnen zelfstandige werkmaatschappijen onder te brengen voorkomen we kruisbestuiving en geschuif met ervaren, vak opgeleide medewerkers. De organisatie worden aangestuurd door ervaren managers die het vak op de vloer hebben geleerd. Daarmee bent u verzekerd van vakmanschap en hoge mate van betrokkenheid.

Elke werkmaatschappij kent naast de algemene kwaliteitscertificaten, eigen vakinhoudelijk certificering.

De Haan Facilitaire Dienstengroep is een No Nonsens vlakke organisatie die staat garant voor kwaliteit en korte communicatielijnen. Wij bieden onze opdrachtgevers een op maat gemaakt pakket van diensten, die na een grondige inventarisatie zal worden vertaald in een op maat gesneden aanbieding. Vakbekwaamheid en Hospitality staan hoog in het vaandel.

De Haan Facilitaire Dienstengroep heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Diverse certificeringen, keurmerk Schoonmakend Nederland en maatschappelijk verantwoord ondernemen onderbouwen deze stelling.